Profil

Om os

Hella Service Partner

Som Hella Service Partner autoværksted tilbyder vi professionel udførelse af alle former for service og reparationer på både nye og brugte biler – private som erhverv. For at yde vores kunder den bedste service investerer vores værksted løbende i udstyr, som gør os i stand til at reparere og servicere selv de nyeste biler. Desuden deltager vore mekanikere løbende i tekniske efteruddannelseskurser og er dermed fortrolige med de nyeste teknologier.

Regler om serviceeftersyn

Med EU-loven, der blev indført pr. 1. januar 2003 kan kunderne frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn – også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få foretaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien.

Vi har kunderne i fokus

Dit lokale Hella Service Partner autoværksted har kunderne i fokus. Vi hjælper dig hele vejen fra det øjeblik, du kommer ind på vores værksted, til du igen er flot kørende på landevejen. Det er nemlig vores mål at passe godt på din bil ! – og du undgår dermed ubehagelige overraskelser.

Høj kvalitet på reservedele

På et Hella Service Partner autoværksted kan du forvente, at der bliver anvendt reservedele af samme eller tilsvarende kvalitet som bilproducenterne – vi går IKKE på kompromis med kvaliteten

Et Hella Service Partner autoværksted har mange kompetencer. Det betyder, at et og samme værksted kan klare alle opgaver på din bil – det giver tryghed! – og værkstedet kender jo din bil.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 46 31 17 eller send en mail til niels@ulstrupautohandel.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 86 46 31 17
niels@ulstrupautohandel.dk